Vigtig information om hotel reservation

Interessen for Nordia 2017 har været overvældende, og allerede nu er der fuldt booket på 2 af udstillingshotellerne, nemlig Vejle Center Hotel og Scandic Jacob Gade. Der er fortsat ledige værelser på de øvrige hoteller, som Nordia 2017 har lavet aftaler med. Se hele listen under Aktiviteter > Hoteller.

Vi opfordrer til reservation, så hurtigt som muligt, hvis man vil være sikker på at fået værelse. Benyt hotellets e-mailadresse til reservation og husk at bruge booking koden for det enkelte hotel i forbindelse med reservation. Vi henleder også opmærksomheden på, at Nordia 2017´s særlige aftaler med hotellerne udløber medio august, af hensyn til hotellernes muligheder for at udleje til anden side.

Miniark & specialmærker

I forbindelse med Nordia 2017 udgives 3 specialmærker og et miniark.
De 3 udstillingsmærker er med lokale motiver og lavet af frimærkekunstneren, Bertil S. Jørgensen. Motiverne er Vejle Fjord Broen, Paraplybyen og Bølgen. Mærkerne sælges kun i forbindelse med udstillingen fra PostNord og Vejle Frimærkeklubs stande.
Nordia 2017 miniarket er designet af Jakob Monefeldt, og det udgives ligeledes i forbindelse med udstilligen, den 27. oktober.

Bulletin 1!

Du kan nu læse bulletin 1 her. Bulletinen er fuld af nyttig information som bl.a. reglementet.

Tilmeldingen er nu åben!

Kommisærerne for de enkelte nationer er nu udpeget og du kan derfor tilmelde dig som udstiller. Du kan finde kommisærerne her.

Derudover er udstillingsudvalgets side blevet opdateret, og den kan du finde her.